Internet på pladsen

Overalt på pladsen er der trådløst internet. Vi har 500m/bit fibernet hele vejen rundt. Koden til internettet får du udleveret i receptionen. Det koster ikke noget. Koden kan benyttes af flere forskellige enheder, men ikke samtidigt. Så bed om det antal koder, som du har enheder, der skal på internettet. 

Hvordan du logger på:
Vælg netværket ”Hasmark Strand”Åben en browser (hvis ikke den gør det automatisk). Derefter skriver du det udleverede brugernavn og kodeord. 

Skulle du mod forventning opleve problemer med netværket, kan du forsøge at fjerne coveret og nulstille netværksindstillinger.

Forbindelsen til netværket kan blive forringet af andres netværk – som internetdeling eller trådløst netværk, da det kører på samme frekvens som vores internet. Desuden skærmer campingvogne, tag og vægge for signalet, så du skal forsøge at have så fri adgang som muligt til antennerne, der er placeret rundt omkring på pladsen.

Legepladser

Alle pladsens børn er velkomne på vores mange legepladser. Vi genkender dem på det armbånd, de får udleveret ved ankomst. Da det skal være sikkert at lege og opholde sig på vores legepladser, er det ikke tilladt at kravle uden på legepladserne, hvor det ikke er tiltænkt. For at alle kan være friske og veludhvilede til en ny campingdag, skal der være ro på pladsen kl. 23.00, hvilket selvfølgelig også gælder legepladserne.

Cykel-gokarts

Sus rundt på pladsen i én af de seje cykel-gokarts! Du lejer dem i receptionen.

1/2 time: kr. 30,-  
1 time: kr. 40,-

Cykeludlejning

Vi lejer cykler ud, hvis du vil udforske området på to hjul. Hør mere i receptionen.

Cykel:
1 dag kr. 100,-
1 uge kr. 450,-

Cykelhjelm:
1 dag kr. 40,-
1 uge kr. 100,-

Barnestol:
1 dag kr. 40,-
1 uge kr. 100,-

Aktivitetskalender

Hen over hele sæsonen, har vi masser af forskellige aktiviteter på pladsen, for både børn og voksne. Du kan se tider og steder i vores aktivitetskalender.

Arrangementer

Vi afvikler ofte arrangementer af forskellig slags. Blandt andet hundestævner, familietræf og firmaarrangementer.

Kombinationen af Restaurant Freja’s lækre menuer, og de mange underholdnings- og overnatningsmuligheder, skaber de perfekte rammer til en festlig dag/weekend.

Derfor kan du opleve, at der nogle gange er ekstra fyldt på pladsen, men det giver også nogle helt særlige oplevelser.

Shopping Basket