Restaurant Freja

En god ferie betyder også god mad.

Restaurant Freja er en spændende og flot indrettet restaurant med tilhørende stort udendørs serveringsområde på borgpladsen.

I restauranten serverer vi lækker mad, som også er børnevenligt, så der er noget til hele familien. På lørdage, helligdage, samt hele sommerferien kan du indtage den store buffet i restauranten. I weekenden og i højsæsonen er der åbent fra kl. 11.00, så der også kan nydes frokostretter i restauranten.

For at være sikker på at få plads i restauranten, anbefaler vi, at du reserverer et bord. Det gør du ved henvendelse i restauranten eller på tlf. 31 73 70 72. Du finder restaurantens åbningstider under “Åbningstider” på startsiden. 

Vidste du, at det er muligt at holde fest på Hasmark Strand Camping?

Ring til os på tlf. 31 73 70 72, hvis du ønsker et godt tilbud på dit bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller et andet selskab. 

Butikken

Lige ved siden af receptionen finder du campingpladsens butik. Her finder du et stort udvalg af dagligvarer, vin, øl, vand, brød, kager, is og selvfølgelig masser af campingslik. Butikken får hver dag leveret frisk bagerbrød fra Stige Bageri. Kom også og smag en lækker gammeldags isvaffel!

Se åbningstider her, eller døren til butikken.

Shopping Basket