PRAKTISKE OPLYSNINGER

Brandregler

HUSK vores brandregler, så du ikke skal flytte campingvognen eller forteltet, når det først er slået op.

Min. 3 meters afstand mellem vogne og telte. Det betyder 1,5 meter til skellet.

Rundt om på pladsen finder du brandposter. Orienter dig om den nærmeste brandpost på pladskortet, så du ved, hvor du skal løbe hen, hvis uheldet opstår.

Pas i øvrigt altid på ved brug af grill. Har du brug for at komme af med varme grillkul, findes der en bestemt beholder til disse ved siden af affaldsstationen markeret med nr. 5 på pladskortet.

Ordensregler

Hvis alle overholder disse få regler, så får alle en god ferie:

  1. Tag hensyn til dine medcampister.
  2. Småaffald smides i affaldsspandene på pladsen.
  3. Rygning er kun tilladt udendørs, og cigaretskodder skal smides i askebægre.
  4. Pas på børnene. Kør maks 10 km/t.
  5. Du må kun have én bil pr. enhed inde på pladsen, så der er plads til alle. Øvrige biler kan holde på parkeringspladsen ude foran receptionen.
  6. Du må ikke køre på scooter/knallert på pladsen.
  7. Der skal være ro på pladsen fra kl. 23.00 til kl. 7.00, hvor bommen er lukket. I dette tidsrum er kørsel med motoriserede køretøjer ikke tilladt.
  8. Der skal være ro på pladen kl 23.00. Det betyder, at alt musik skal være slukket og samtalerne dæmpes. 

Gæster på pladsen

Det er altid dejligt med gæster. Derfor er disse selvfølgelig også velkomne på Hasmark Strand Camping. Det koster kr. 20,- pr. dagsgæst. Alle gæster skal henvende sig i receptionen og oplyse, hvem de skal besøge. Det gælder også gæster fra sommerhusene, som ønsker at benytte legepladsen. Og børnene får selvfølgelig et stempel, så de også kan tumle rundt på legepladserne, og være med til pladsens aktiviteter.

Affaldshåndtering

For at undgå tung og farlig trafik med store skraldebiler på pladsen, har vi oprettet en miljøstation mellem badelandet og butikken. Her skal alt affald afleveres. Vi har opdelt efter typer, så det er nemt for dig at hjælpe os med at sortere. Så er vi fælles om at skåne miljøet.

Glemte sager

Hver aften tømmer vi skabene i badeland Asgård, og indimellem får vi indleveret ting, som er blevet glemt rundt omkring. De gemmes i receptionen i max. 7 dage, så hvis du mangler dine speedo’s, nøgler eller solbriller, kan du komme forbi og spørge.

Hold dig opdateret under ferien

I pladsens servicebygninger finder du infoskærme, hvor du kan følge med i aktiviteterne på pladsen. For at spare på papiret foreslår vi, at du enten tager et billede med din telefon, eller gemmer siden på din startskærm. 

Du kan også finde aktivitetsprogrammet lige her 

Du kan også følge med i livet på pladsen via vores facebookside eller på Instagram under #hasmarkstrandcamping

Shopping Basket