Armbånd til børnene

Alle børn på pladsen skal bære et armbånd. Vi bor midt i et kæmpe sommerhusområde med mange børn, så for at sikre os, at legepladserne ikke bliver overfyldte, så er der kun adgang for børn med campingpladsens armbånd. Hvis I har helt små børn, er det en god idé, at skrive Jeres pladsnummer på barnets armbånd, så vi nemmere kan hjælpe Jeres barn, hvis han/ hun bliver væk.

Børn udefra kan købe adgang i receptionen.

Særligt til fastliggere, ACSI, Elite Camp eller Senior 55+ tilbud

Kommer du i egen campingvogn, får du udleveret en strømmåler med CEE-stik ved ankomst, hvis du er sæsongæst. Benytter du et af vores Elite Camp tilbud, senior 55+ eller et ACSI-kort, skal du ligeledes betale for strømforbrug. Måleren placerer du synligt ved strømudtaget på pladsen, og ikke inde ved campingvognen. Måleren medbringer du til receptionen ved afrejse, hvor vi afregner forbrug af strøm.

Adapter

Adapter fra CEE-stik til almindeligt stik, kan lejes eller købes i receptionen.

Køb: kr. 170,-

Leje: kr. 20,- pr. dag.

Du begynder ferien med indtjekning i receptionen eller ved selv-tjek ind-standeren. Her får du chipkort, katalog med pladskort og armbånd til børnene.

Chipkort

Chipkortet bruger du, når du anvender pladsens faciliteter, som badeland/wellness, brusebade eller vand i køkkenerne.

1 gratis bad: Der er 1 gratis brusebad (á 3 minutters varighed) i vores baderum pr. chipkort pr. dag (det gælder dog ikke mellem kl. 8 -10 om morgenen). Det er begrænset til 3 minutter simpelthen for at sikre varmt vand til alle. Efterfølgende koster 1 bad á 3 minutters varighed 5 kr.  

2 baljer gratis varmt vand pr. time: Hvert chipkort indeholder 2 baljer gratis varmt vand pr. time. Efterfølgende koster  balje varmt vand 1 kr. 

Se alle priser i servicebygningerne her.

Ved afrejse: Chipkortene afleveres i receptionen ved afrejse.

Hvis du mister et chip kort: Mister du dit chipkort, skal du straks melde det til receptionen, hvor vi spærre det for uautoriseret brug. Forsvundne kort erstattes til en pris på kr. 50,- pr. mistet kort. Ved et mistet kort hæftes der for forbruget på kortet. 

Shopping Basket